Fossumparken


Passer for: Barn, ungdom, voksne, rullestol, sykkel
Bydel: Stovner
Pris: Gratis

 

Fossumparken er en nyåpnet park på fremsiden av Stovner Senter. Parken er et resultat av den forrige Groruddals-satsingen, med flere aktivitetsområder for barn og unge. Ett flott grøntområde med turnområde, basketballbane, sandvollyballbane og benker. Her ligger forholdene til rette for å omgås med vennegjengen og/eller familien med spill, lek og morro.

Parken imponerer også med selvdreven sykkelstasjon hvor man kan fikse sykkelen sin og fylle luft i dekkene.

Jeg var på stolpejakt i området og spaserte gjennom parken.

 

 

 


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *