Sponset innlegg – MegaFun Factory


Kategori: Lekeland, Betalingsaktivitet
Egnet for: Barn, Ungdom, Voksne
Pris: Lekeland: Voksne og barn 0-1 år;Gratis.  Barn 1-2 år; 99 kr. Barn 2-16år; 179.
Mega Zone; 1×18 minutter: 110kr pr per,   2×18 minutter: 190kr per pers.
Vindtunellen; fra 600 kr
I tillegg har de mindre aktiviteter som koster penger (6D Kino, Airhockey, Lazer Maze osv)
Bydel: Rett utenfor bydel Stovner
Åpningstider i sommer: 10-18 hver eneste dag.

 

I går tok vi turen til Norges største aktivitetssenter; Mega Zone Factory, og benyttet oss av deres lekeland. Mega Fun ligger rett utenfor Stovner Bydel, mot Lørenskog.

Mega Fun er delt i to deler; MegaFun Facotry, som består av lekeland, Mega Zone, 6D Kino, Vindtunell, Bursdagsrom for bursdagsbarn, Laser Maze og ellers andre små aktiviteter; og MegaFun Event og konferanse – et stort event og konferansesenter hvor man kan leie rom for konferanser, møter, team building eller selskaper. Når man leier disse rommene kan man også få tilgang på Mission Rooms – aktivitetsrom som passer flott for voksne som del av team building eller andre gruppeaktiviteter.  MegaFun Event og Konferanse har i tillegg sjenkebevilgning.

 

Vi tok som sagt turen til lekelanddelen av Mega Fun, Det gikk ikke mange sekundene fra ankomst, til barna forsvant inn i et virrvarr av lekeaparater – og dukket opp innimellom med overlykkelige ansikter. Det skjedde også at mor måtte bli med inn i lekeaparatene og se på alt det fine de hadde der; spennende sklier, surfebrett, klatraaparater, myke trapper som både er morsomme å klatre opp og skli ned og ikke minst barnas favoritt; Ballskyterommet. Her hadde de myke små baller som kunne puttes i luftrør og fraktes opp i taket til en balldusj, eller så kunne man plassere de samme ballene i luftpistoler og skyte rundt i rommet – eller man kunne bruke dem på ballaktiviteter i små maskiner. Barna tilbragte nesten tre av de fem timene vi var i lekelandet i dette rommet.


Vi prøvde også Lazer Maze og 6D Kino. Lazer Maze går ut på å komme seg fra en ende av et rom til det andre, trykke på en knapp og komme seg hele veien tilbake igjen. Det er laserstråler i rommet, som man skal komme seg rundt. Dette var veldig morsomt og utfordrende. 6D Kino er Kino med 3D-film, stoler som beveger seg med filmen, vann og luft som brukes i takt med filmen samt bevegelser som om det går småkryp på en (om det er småkryp i filmen). Dette var en spennende opplevelse for barna.

MegaFuns største attraksjon, Vindtunellen, fikk vi dessverre ikke prøvd da den kun er åpen fredag-søndag i sommer. Vi kommer gjerne igjen senere for å prøve denne. Vindtunellen kan benyttes av barn fra 5 til 90 år, og man kan kjøpe mange forskjellige flyverpakker.  Pris fra 600kr

 

 

Vi fikk heller ikke prøvd MegaZone siden dette er en gruppeaktivitet, og vi bare var fire. MegaZone er en teamaktivitet hvor to lag spiller mot hverandre. Man har et lasergevær og har på seg en vest som registrer treff. MegaFun har to baner ;

MEGA ZONE 1 – AFTERMATH

Hvordan skal jordens innbyggere handtere et angrep fra en annen planet. Delta i kampen om verdensherredømme mot en fremmed fiende. Banen er utrolig realistisk med en masse spesialeffekter. Lazerpistolene flerer gjennom røyk, strobe og selvlysende aliens. Vi har 10 forskjellige spill. Alt fra lag via base til alle mot en og foxhunt

MEGA ZONE 2 – ALIEN ATTACK

Etter at atombombene har lagt byen i ruiner oppstår et kaldt og hardt samfunn. Kampen for å overleve er utgangspunktet for temaet Aftermath. Her ligger Frihetsgudinnen veltet og knust og Las Vegas sine neonskilt henger på halv tolv. I en forrykende kamp mellom røde og blå grupper skal baser erobres eller man jobber kun mot eget mål. Nemlig å komme seg trygt gjennom dagen. Bestill gruppe eller en og en.

På MegaFun er det et tilbud om enkel servering – de har noen matretter, som Pizza, burger, nachos, – samt, is, kaffe, brus, juice og liknende ting. MegaFune Event og Konferanse har avtale med lokale leverandører som leverer mat til arrangemeter etter avtale.

På MegaFun Factory kan man feire bursdagen sin. I forbindelse med lekelandet er det 7 nydelige bursdagsrom, og i forbindelse med Mega Zone er det to rom. Bursdag koster 199 kr pr barn i lekeland, og 249 kr pr barn i Mega Zone (inkluderer også lekeland). For mer informasjon se her.

 

Om vi anbefaler å ta turen til MefaFun? På spørsmål om hva seksåringen syns om lekeland, svarte hun «Å, det var så gøy! Kan vi dra tilbake i morgen?» – stor suksess med andre ord. Vi anbefaler absolutt å ta turen!

Ankomst:
Det enkleste er å ta Østre Aker vei østover, og kjøre mot Lørenskog når veien deler seg i E6 og Østre Aker vei (163), Ta så neste avkjørsel til høyre, og følg skiltene til Mega Fun

Vi har for tiden en konkurranse på Instagram med MegaFun Event og Konferanse

Vinneren er trekt,@froydisode, vi gratulerer:) Giveaway! I samarbeid med @megafunevent gir vi bort et to inngangsbilletter til MegaFun Factory – lekelandet! En perfekt aktivitet for regntunge dager! For å delta må du: 1. Like dette innlegget 2. Kommentere dette innlegget Vi denne Giveawayen parallelt på Instagram og på vår Facebook-side Facebook.com/sommerigroruddalen Hver deltakelse gir en mulighet til å vinne (en like= 1 lodd, en kommentar = 1 lodd), totalt kan en oppnå 4 lodd Lik profilen vår da vel:). Vi trekker søndag 16.juli #Sommerigroruddalen #Megafun #megafunlørenskog #megafunevent #megafunevenigkonferanse #megafunfactory #lekeland #Sommer #Groruddalen #Oslove #Oslo #Giveaway #konkurranse #GIveawayoslo #BydelGrorud #BydelStovner #BydelAlna #BydelBjerke #Alna #Bjerke #Grorud #Stovner

A post shared by Sommer I Groruddalen (@sommerigroruddalen) on

 

 


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *