Vinner av konkurranser og svar på Grorudalsquizen


På Lørdag sto vi på stand på Linderud senter – Det var kjempemorsomt å møte så mange glade Groruddølinger! På Standen vår hadde vi en fotoboks, og i.l.a dagen tok vi over 100 bilder.

Delte man bildene sine på Instagram og tagget @sommerigroruddalen, og brukte hashtaggen #sommerigroruddalen var man med i trekningen av 2 billetter til Megazone på Mega Fun Factory.  Instagrambrukeren erda_leyla var vinneren av fotokonkurransen.  Jentene som skal ta turen på Mega Zone er Ayla og Selin.

Vi hadde også en Groruddalsquiz, hvor ca 50 leverte svar og deltok i konkurransen om å vinne premier fra Intersport og Coop Mega på Linderud senter, samt premier fra oss i Sommer i Groruddalen.

Den som vant Groruddalsquizen var Tove fra Ammerud. Hun var den med flest rett, med sine 15 av 16 riktige. Ingen andre hadde like mange riktige svar som henne. Vi gratulerer! Dette var det Tove vant:
En fantastisk grillkurv fra Coop Mega
Tre vannflasker, en lue og en caps fra Intersport
to flasker Hylleblomstsaft, To poser urtete og et handlenett fra Sommer i Groruddalen.


Her er fasiten på Groruddalsquizen:
1. Hvilke bydeler består Groruddalen av? – Alna, Bjerke, Grorud og Stovner
2. I første del av  Groruddalssatsingen ble det bygd en park i hver bydel i Groruddalen. Hva heter disse parkene? Bjerkedalen park, Grorud Park, Verdensparken og Fossumparken(her var også Linjeparken godkjent, da dette var det tidligere navnet på parken)
3.Hvilke to Marka-områder grenser Groruddalen til? Lillomarka og Østmarka
4. Hvem var vinner av Bydel Groruds Kulturpris i år? Kirsten Berrum
5. Hvor mange folk bor det i Groruddalen? ca 130 000
6. Nevn navnet på fire badevann i Groruddalen. Her godtok vi flere svar, og så lenge man hadde fire riktige, ble det regnet som max 4 poeng. F.eks: Isdammen, Badedammen, Steinbruvann/Stemmer´n, Vesletjern, Nøklevann, Svarttjern
7. Hva heter lokalavisen vår? Akers Avis Groruddalen (her ble både Akers Avis og Groruddalen og Akers Avis Groruddalen godtatt som svar.)
I alt kunne en oppnå 16 poeng. Tove ble best med sine 15, så fulge hele 5 personer etter med 14 poeng. 


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *