Kom å besøk oss på Linderud Senter!


I dag står vi på Stand på Linderud Senter. Vi står i 3.etg rett utenfor Cubus – kom å besøk oss da vel!

På Standen har vi en Photobooth hvor du kan ta bilder av deg selv. Deler du bildene på Instagram, og tagger @sommerigroruddalen og #sommerigroruddalen, har du mulighet til å vinne to billetter til Megazone på MegaFun Lørenskog!

I tillegg har vi en Groruddalsquiz, hvor du kan vinne en fin stor premie med gaver fra bl.a Intersport og Coop Mega.

Håper vi ser deg!


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *