Enda en imponerende aktivitetsrik helg i vente!


Denne helgen, som forrige helg, er helt fantastisk om du har lyst til å finne på noe i Groruddalen.

 


I Bydel Stovner har Team Guru nybegynnerkur i DiskGolf (Frisbeegolf) på Lørdan klokken 12.00. Dette kurset vil gi en generell innføring i sporten, etikette og kasteteknikk på et grunnleggende nivå.  På søndag er det bl.a Dance og musikk show 2017 på Rommen scene kl.17.00

I Bydel Grorud pågår Festivaluka fremdeles, og på Lørdag er det skumparty og familiedag fra 15.00 på Ammerudklubben. kl 18 fortsetter skumpartyet for ungdom. På søndag har Kafé Steibra markedsdag fra klokken 12-17 med Kulturprisutdeling, dansekurs for barn og unge (og barnslige vosne), musikk og mange spennende salgsboder.

 

I Bydel Bjerke har Linderud Gård omvisning på søndag kl 12 og klokken 14. Omvisningen koster 100 kr for voksne, og 30 for barn.I tillegg er det også på søndag konsert i barokksalen på Linderud gård, «Schubert i høysetet, kl 13.00».Billetter ved inngangen kr 250/150.  På søndag arrangeres Veitvetfestivalen i kulturet i 1.etg på veitvet senter. Her blir det loppemarked, matfestival, konkurranser m.m. Gratis inngang

 

I Bydel Alna skjer det masse i helgen. På lørdag er det blant annet Sykkkelens dag på Haugerud Skole. Her blir det sykkelfiks, sykkelbane for barna og testkjøring av el-sykkel. Dette starter klokken 14. På lørdag er det også Barnas Hestefestival i Alnaparken, Her kan man få møte hester, klappe og stelle, og få mulighet til å ri eller kjøre hest og kjerre. Barnas Hestefestival starter klokken 11.00 og er helt gratis.

Dette er bare noen av de mange aktivitetene som skjer denne helgen. For flere aktiviteter, se vår kalender.

 


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *