Nordre Lindeberg gård


Kategori: Gårdsbesøk, Familieutflukt
Egnet for: Alle, Rullestol, Barnvogn,
Pris: Gratis
Bydel: Alna

 

Nordre Lindeberg gård, også kjent som 4H-gården, er en besøksgård som er åpen for alle. Gården ligger på Lindeberg i bydel Alna i Oslo. Gården eies av Oslo kommune og drives av bydel Alna, og har opprinnelse fra middelalderen.

Denne gården har jeg avlagt mange besøk, både selv som barn og nå med min datter.

Her får man hilse på dyrene i fjøset og/eller ute på beite. Det er ett flott område rundt, så å pakke med piknikkurven anbefales. På gården finnes blant annet hester, sauer, kuer, kalver, geiter, høns, ender, kalkuner, gjess, kaniner, hunder, katter og griser.

Flott familieutflukt!

Aktiviteter på søndager **

  • Åpen kafé kl. 11:00-15:00
  • Hopping i høyet kl. 11:00-15:00
  • Hest og kjerre kl. 12:00-14:30, pris kr 30,-

**Siste søndagsåpne kafe og arrangerte aktiviteter før sommerferien er 18.juni og første åpning igjen etter ferien er 13,august.

Besøksadresse
Strømsveien 350 , 1081 OSLO

Offentlig transport
Når man tar t-bane 2, kan man hoppe av på Lindeberg eller Furuset. Tar man buss hit kan man hoppe av på busstoppene: Furuset skole/jeriko skole, Sam Eydes vei eller Furuset T.:Buss 401,411,415,417, 25, 79, 338, 64.

Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *