Familiefest på Nordtvet skole


Kategori: Festival, Familiefest
Egnet for: Barn
Pris: Gratis
Bydel: Grorud

Festivaluka er i gang og vi tok turen innom familifesten på Nordtevt skole på lørdag (10/6), hvor vi lekte og koste oss. Barna fikk ansiktsmaling, hoppet i hoppeslott og boltret seg på lekeplassen. Rodeooksen fikk vi ikke testet for der var det lang kø.

Det var også artister fra Fyrhuset som opptrådde.

Det var ett fint arrangement, men til neste år skal vi huske å ta med hørselvern til barna.

 

 


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *