Quiz med Queen Lena på Kafé Steinbra


Kategori: Quiz
Passerfor: Ungdom og voksne
Pris: Gratis
Bydel: Grorud

I går kveld var Sommer i Groruddalen med på Quiz med Queen Lena på Kafe Steinbra. Her var det fullt i lokalet, god mat og topp stemning.

Kafe Steinbra er en hyggelig kultur-kafé beliggende i Grorudveien 5.  Lokalet er i en fredet bygning som opprinnelig huset leiligheter for steinarbeiderene på Grorud.

Lena Pedersen er kaféens quiz-queen! Hun arrangerer quiz-kvelder den første onsdagen hver måned, kl. 19:00. Denne gang var dessverre siste før sommeren, men fortvil ikke, hun er tilbake igjen etter sommerferien. Quiz-dronningen bød på en underholdende kveld med morsomme og interessante spørsmål. Da vi var mer enn 20 deltagere ble det i tillegg loddtrekning om ett gavekort på kr 200,-.

Lena arrangerer også quizkvelder på Haveli sportspub annen hver tirsdag (siste før sommeren 13.juni) og på Marajah hver torsdag kl. 19:00 (siste før sommeren blir 15. eller 22.juni).

Vi hadde med oss våre venner Solveig og Øyvind på laget, og sammen vant vi kveldens quiz og var så heldig å få gavekort i premie!

Dette kan virkelig anbefales! 🙂

 

Søndag 18.juni fra 12-17 på Kafe Steinbra vil det være kulturprisutdeling, marked, konserter, og danseworkshop for barn. Kafe Steinbra selger mat og drikke hele dagen, så da vet dere det.

 

Offentlig transport:
T-bane 5 til Grorud.79 bussen til Grorud Skole,66 bussen til Grorud Skole

 


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *