Klatretunnellen på Ammerud


Kategori: Klatring, Lek, Trening
Pris: Gratis
Bydel: Grorud

Den fargerik aktivitetstunnel på Ammerud, med lys, klatrevegg og monkeybar er ett flott sted og ta med barna. Den er åpen hele døgnet, året rundt, og best av alt helt gratis!

Klatretunnelen er en del av Groruddalssatsingen (Områdeløft Ammerud). Utfordingen til Områdeløft Ammerud gikk ut på å gjøre noe for nærmiljøet som ville fremme aktivitet, trygghet og stolthet. Tunnelen sto ferdig sommeren 2015.

Jeg besøkte klatretunnellen sammen med min datter og hennes venninne, de stor koste seg med å klatre til topps i klatreveggen samt å prøve seg i monkeybaren. Flott aktivitet for å komme seg ut. Kan også anbefales i kombinasjon med spasertur eller sykeltur i Grorudparken og stoplpejakt.

Klatretunnellen finner man på gangveien mellom Ammerud og Grorud T-banestosjon (linje 5 og 4), ca 2 minutter å gå fra begge stasjonene.

Passer fint for både voksne og barn fra ca 4/5år.

 

 

 

 

Se også Klatretunnelsens egen facebookside: https://www.facebook.com/pg/ammerudtunnelen/about/?ref=page_internal

 


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *