Musikkfest Oslo – Lundenfestivalen


Vi i Sommer i Groruddalen tok turen til Musikkfest Oslo, nærmere bestemt Lundenfestivalen i Youngslunden ved Bryn skole. På scenen sto artister som leverte fløtemyk musikk – coverlåter, låter om Oslo og Singer/songwriterlåter. Rundt om på festivalområdet var den en hel rekke aktiviteter. De fleste gratis, og noen som kostet noen kroner. Det var ansiktsmaling, Henna-tatovering, Førstehjelpssdemonstrasjon (og prøving), tegnetelt, smykkelaging, ballongknyting, lykkehjul, salg av Aloe-vera produkter, hoppeslott, Air-track og Hest og kjerrekjøring. Ja, det var til og med en Pop-up stolple fra stolpejakten der, som man bare kunne ta akkurat denne lørdagen. Tilsammen utgjorde dette en utmerket ettermiddag, selv med duskeregn.


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *