1. juni er her!


Hurra, Hei og Hopp, dagen vi i Sommer i Groruddalen har ventet på er her, endelig! Sommer i Groruddalen er offisiellt lansert, og vi er klare for aktivitetstesting.
Vi ser frem til en sommer med mange fine aktiviteter, konkurranser og morro.
Vi vil hver uke komme med anbefalinger, beskrivelser og bedømmelser av aktiviteter i Groruddalen.

Hver uke vil vi også gå igjennom kalenderen for uken som kommer for å fortelle om hva som skjer i uken som kommer – slik at du skal kunne oppdage aktiviteter som er tilgjengelig i Groruddalen den uken.  Vi anbefaler forøvrig aktivitetskalenderen vår, her finner du aktiviteter fra alle bydelene hele sommeren. Har du tips til aktivteter som burde vær i kalenderen? send oss en epost på post@sommerigroruddalen.no

Sommer I Groruddalens redaktør skriver om aktiviteter i Groruddalen

Følg oss gjerne både på Instagram og på Facebook. Her vil vi poste bilder om ting vi er på.

Det er dessverre noen små deler av nettsiden som ikke er helt på plass enda, men vi lover at det vil være på plass innen kort tid.

GOD SOMMER!


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *