Vil du bli aktivitetstester?


Har du lyst til å skrive for oss? Vi trenger aktivitetstestere, spesielt fra bydelene Alna, Bjerke og Stovner, og gjerne de med eldre barn (+10 år). Er du interessert – ta kontakt på post@sommerigroruddalen.no.  Vi er også åpne for aktivitestestere som ikke oppfyller disse kriteriene – og gjerne også ungdommer! Det viktige er at du bor og utfører aktiviteter i Groruddalen.

Hva er en aktivitetstester?
En aktivitetstester er en som tester aktivteter i sitt nærområde. Aktivitetene trenger ikke være avanserte, men bør vise en del det store mangfoldet vi har her i Groruddalen. Det kan være noe så lite som en tur på en kafé i nabolaget, en gåtur i skogen, eller en større aktivitet som  en tur på Bowling eller i Klatreparken.

Hvordan fungerer det?
Aktivitetstesteren tester aktiviteter i sitt nærområde i avtale med redaktøren. Under aktivteten tar aktivitetstesteren bilder, og etter aktiviteten skriver hun/han en liten arikkel hvor aktiviteten beskrives; hva en gjorde, hvordan den opplevdes, prisnivået, om den passer for små/store barn osv. Artikkelen sendes til redaktøren for gjennomlesning og evt redigering, før den kan postes på nettsiden. For å unngå at flere tester samme aktivitet, må aktiviteten avtales med redaktøren på forhånd.

Hvor ofte må aktivitestesteren teste/skrive? 
Målet er at alle testerne skriver en artikkel i uken, men det er ikke krise om ikke dette er mulig. Hvis du ønsker å teste /skrive om færre aktivteter enn dette er det helt i orden

Får aktivitetstesteren betalt?
Sommer i Groruddalen drives på frivillig basis, og ingen av våre skribenter og aktivitetstestere får betalt. Sommer i Groruddalen drives av kjærlighet for dalen vår, og for å vise frem alt det gode den har å tilby.

Hvem dekker inngangsbilletten?
For aktiviteter som koster penger betaler aktivitestesterne selv, bortsett fra i anledninger hvor vi har fått sponset inngangsbilletter. I så fall vil innlegget være merket.


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *